Stäng
Stäng meddelandet

Sekretesspolicy & Cookies
BRArabatter.se använder sig av cookies för att förbättra besökarens upplevelse på sidan och de innehåller ingen information om besökaren. Vi på BRArabatter.se värnar om våra besökares integritet och sparar därför inte någon information om besökaren förutom mailadresser som manuellt registreras i nyhetsbrevet. Mailadresserna skickas inte till någon tredje part. Vill en besökare avregistrera sig från nyhetsbrevet så kontaktar oss så tas mailadressen bort helt och hållet.
- dsadkjlsa hdas
- ljhkgkg
- ljhkgkg
- ljhkgkg
- ljhkgkg

BRA RABATTKODBRA flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Andra flygplatser är Sundsvall, Umeå, Visby, Kalmar, Växjö, Ronneby, Malmö, Ängelholm, Halmstad, Göteborg, Trollhättan och Östersund.
BRA flyg vill vara det lokala flygbolaget och värnar mycket om varje region de flyger till. De ser till regionernas behov, likheter och olikheter samtidigt som de knyter ihop hela Sverige med en attraktiv tidtabell.


Gå till BRA


Erbjudande
SE HIT
Hitta din flygresa här och spara pengar!
  Obekräftat slutdatum

Utgångna BRA rabattkoder och erbjudandenMER OM BRA

BRA är en förkortning av Braathens Regional Airlines och har ca 2,2 miljoner resenärer per år till och från sia 13 destinationer. BRA består av bolaken: Malmö Aviation, Kalmarflyg, Sverigeflyg, Braathens Regional, Gotlandsflyg, Braathens Technical, Braathens Training, Blekingeflyg, Flysmåland, Sundsvallsflyg, Golden Air och Kullaflyg.

Du har allt att tjäna på att bli medlem

BRAs lojalitetsprogrammet är för dig som flyger med BRA och som vill göra en bra resa ännu bättre. Du samlar poäng på alla dina resor.
Andra förmånder:
- Rabatter och erbjudanden hos utvalda partners
- Möjlighet att tjäna poäng på annat än enbart flygresor
- Inbjudningar till event och föreläsningar

Följ oss på Facebook eller prenumerera på vårt Nyhetsbrev så missar du inte nya rabattkoder.Vi hjälper dig till ett billigare köp!


Vårt mål är att meddela dig som besökare vilka rabatter och erbjudanden som finns för att Du skall få ett billigare köp.
Du skall inte behöva söka över hela internet för att hitta något som passar dig, utan allt skall finnas på ett och samma ställe.

Vet du något som vi borde känna till, inom rabatt och erbjudande, tar vi mer än gärna emot tips. Det kan du göra via vår kontaktsida.

Vad är en rabattkod?


Rabattkod är en kod som du använder dig av på en internetbutik för att få ett billigare köp. Det kan vara procent på ett belopp, på en viss vara eller ger dig gratis frakt.
Ta därför alltid för vana att titta på BraRabatter.se innan du gör ett internetköp. Det kan spara dig mycket pengar.

Hittar du fel eller vill tipsa oss?


Hittar du ett fel på BraRabatter.se, kontakta oss gärna för att tala om detta så att vi kan rätta till det.
Kontakta oss också om du har nåt som du vill dela med dig av till andra eller om du bara har en fråga om sidan.

Och det kan du göra här, på vår kontaktsida.