Stäng
Stäng meddelandet

Sekretesspolicy & Cookies
BRArabatter.se använder sig av cookies för att förbättra besökarens upplevelse på sidan och de innehåller ingen information om besökaren. Vi på BRArabatter.se värnar om våra besökares integritet och sparar därför inte någon information om besökaren förutom mailadresser som manuellt registreras i nyhetsbrevet. Mailadresserna skickas inte till någon tredje part. Vill en besökare avregistrera sig från nyhetsbrevet så kontaktar oss så tas mailadressen bort helt och hållet.
- dsadkjlsa hdas
- ljhkgkg
- ljhkgkg
- ljhkgkg
- ljhkgkg

Wiggle RABATTKODGå till Wiggle


Wiggle är en av världens ledande butiker för cykling. De började som den lilla själv ägda cykelaffären Butler Cycles i den engelska staden Portsmouth. Där ifrån har de nu tagit sig till Englands ledande butik och topp 5 i världen.

Numera säljer man även produkter för löpning, simning, triathlon, friluftsliv med mera.

Historia
1990 kom själva namet Wiggle till men då hade butiken funnits i ca 50 år. Wiggle gick stadigt framåt och i början av 2011 öppnade man ett kontor i London.
I februari 2016 meddelades sammanslagningen mellan Wiggle och Chain Reaction Cycles – en sammanslagning av Storbritanniens två största cykelförsäljare online.

Några utmärkelser som butiken har fått genom åren
2017
Runners World - Personal Best Awards & Best Retailer 2017
220 Triathlon - Online Retailer of the year & Tri Retailer of the year

2016
220 Triathlon - Online Retailer of the year


Wiggle's hemsida: www.wiggle.se/

Vi hjälper dig till ett billigare köp!


Vårt mål är att meddela dig som besökare vilka rabatter och erbjudanden som finns för att Du skall få ett billigare köp.
Du skall inte behöva söka över hela internet för att hitta något som passar dig, utan allt skall finnas på ett och samma ställe.

Vet du något som vi borde känna till, inom rabatt och erbjudande, tar vi mer än gärna emot tips. Det kan du göra via vår kontaktsida.

Vad är en rabattkod?


Rabattkod är en kod som du använder dig av på en internetbutik för att få ett billigare köp. Det kan vara procent på ett belopp, på en viss vara eller ger dig gratis frakt.
Ta därför alltid för vana att titta på BraRabatter.se innan du gör ett internetköp. Det kan spara dig mycket pengar.

Hittar du fel eller vill tipsa oss?


Hittar du ett fel på BraRabatter.se, kontakta oss gärna för att tala om detta så att vi kan rätta till det.
Kontakta oss också om du har nåt som du vill dela med dig av till andra eller om du bara har en fråga om sidan.

Och det kan du göra här, på vår kontaktsida.